Инженер Продажби


В момента в нашия екип има вакантни позиции за строителни инженери (Транспортно строителство или Строителство на сгради и съоръжения). Тяхната основна задача би била установяване на контакти с нови и съществуващи клиенти и сключване на договори за доставка и монтаж, както и всички свързани с това дейности (изготвяне на идейни решения и оферти, прогнози, отчети и др.).

Очакваме желаният кандидат да притежава минимум три години търговски опит със строителни материали, изделия, техника или консумативи за проекти от пътната и железопътната инфраструктура и хидротехнически съоръжения.

Ще приемем като предимство, ако сте личност, която обича динамичното общуване и ежедневните възможности за създаване на нови контакти и желае да развива своите търговски умения и познания. Плюс е и ако притежавате знания, свързани с геосинтетични материали, и имате опит в предлагането им. Тези кандидатури ще бъдат приемани с приоритет.

На тази позиция ще имате възможност да представяте компанията и продуктите ѝ на изложения, събития и демонстрации, както и да взимате участие в организираните от групата вътрешнофирмени обучения извън страната. 

От нас можете да очаквате приятна работна атмосфера, работа в млад, сплотен екип, възможност за личностно развитие и кариерно израстване.

Заплащането се формира от гарантиран месечен доход плюс бонус, обвързан с постигнатите резултати и активност. 

Ще очакваме Вашите кандидатури на office@viacon.bgRead more

Вижте още