bg

ViaCon constructs connections. Consciously.


Комбинацията от над три десетилетия опит и най-съвременните технологии прави ViaCon лидер в областта на Мостовите Конструкции и Водостоците (Bridges & Culverts), Геотехническите Решения (GeoTechnical) и Решенията за Резервоари за Дъждовни Води (StormWater Solutions).  

Предлагаме на своите клиенти набор от най-съвременни решения, които са надеждни, дълготрайни и в унисон с предизвикателствата на променящия се свят. Решенията на ViaCon са в подкрепа както на нашите клиенти, така и на обществото при постигането на високи цели в устойчивото развитие. 

Цялостното ноу-хау за местните пазари в комбинация с предимствата на международна организация правят ViaCon Ваш желан партньор. 

Нашето обещание

Фокус върху изграждането на различни решения, които отговарят на нуждите на клиентите ни. Намаляване на въглеродния отпечатък при минимални неудобства за хората и обществото. Обединяване на най-добрите служители, които да бъдат истински отдадени на изграждането на по-свързано бъдеще.

Нашата мисия

ViaCon се стреми към най-високите стандарти, когато става дума за екологично осъзнаване, здраве и безопасност. Проектираме своите решения по такъв начин, че въглеродният отпечатък да бъде възможно най-малък при минимални неудобства на строителната площадка, като така се справяме едновременно с отрицателните ефекти както върху околната среда, така и върху обществото. 

 Свържете се със своя местен представител на ViaCon 

Свържете се с нас